Professionel udskiftning af døre og vinduer
i Grenaa, Ebeltoft og omegn

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skiftet ud? Så kan Tømrer & Byggefirmaet Lindgaard Nielsen hjælpe dig, vi tilbyder levering og udskiftning af døre og vinduer fra Danmarks førende fabrikanter.

Vi levere og montere vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter - og altid med et stort udvalg af nye døre og vinduer.

Vores tømrer har mange års erfaring med denne type af opgaver både for private og virksomheder. Vi anbefaler at du tager vores energivejleder med på råd, når du overvejer at udskifte dine døre og vinduer.

Uanset hvilke mål vinduerne og dørene har, kan vi hjælpe dig med en god løsning, som I vil blive glade for i mange år

Få et tilbud

Udskiftning af vinduer og døre kan spare dig penge

Vinduer og døre er en stor det af dit hjem, derfor skal det også se ordentligt ud, samtidig med at de skal være funktionelle. En anden årsag til at det kan være en god idé at udskifte ens vinduer og døre, er at du kan spare penge, der er stor forskel på, hvor godt vinduer og døre er isoleret.

Ved at få udskiftet dine gamle vinduer og døre, til nogle der er isoleret godt, vil din varmeregning falde og du vi spare en masse penge på sigt.

Hvis du bor i et ældre eller dårligt isoleret hus, så vil isolering også kunne give en besparelse på varmeregningen, det kunne være f.eks. være papirisolering.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre eller vinduer

Har du døre og vinduer der er slidte og kedelige at se på, og er det på tide at skifte dem ud. Hos Tømrer Lindgaard Nielsen har vi mage års erfaring med kvalitetsløsninger indenfor udskiftning og montering af døre og vinduer i alle størrelser og former.

Kontakt os på telefon 46 35 30 32 og få en snak med en af vores fagmænd, og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer.

Du har også muligheden for at udfylde vores kontaktformular, så vil du blev kontaktet snarest muligt.