Professionelt tagarbejde i Grenaa, Ebeltoft og omegn

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft, samt at det sikre husets værdi i mange år fremover.

Hos Tømrer- & Byggefirmaet Lindgaard Nielsen er vi professionelle med mange års erfaring med tagarbejde. Vi påtager og både små og store opgaver for private og erhverv.

Når dit tag skal udskiftes, er der en verden af muligheder. Lindgaard Nielsen rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus, samt montering af nyt tag og tagrenovering, for kunder på Djursland, Århus og Randers områderne.

Hvad koster et nyt tag?

Der er findes ikke nogen fast pris på et nyt tag eller en tagrenovering, da det hele afhænger af hvilke materialer der vælges samt størrelsen på opgaven. Vi hos Lindgaard Nielsen hjælper dig med at sikre en god pris uanset valg af materiale.

For at kunne give en pris på et nyt tag, kræver det at vi kommer ud og fortager en faglig vurdering af taget og tagkonstruktion. Først derefter kan vi give et tilbud på, hvad et nyt tag vil komme til at koste.

Vi går meget op i at vores kunder er tilfreds med vores arbejde, derfor finder vi sammen med dig en løsning der passer til dig og dit buget.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har styr på lovkravene til nyt tag

Der er en del overordnede krav til tagets materialer og konstruktioner. Taget skal bl.a. være sikret mod fugtskader, det skal være modstandsdygtigt over for brand og korrekt ventileret, samt det skal være tilstrækkeligt isoleret.
Efter vores mange år i byggebranchen, har vi fuldt ud styr på bygningsreglementet lovkrav. Det betyder at du trygt kan lægge dine hænder i vores.
 

Kontakt os og høre mere om nyt tag og tagrender

Lindgaard Nielsen er din professionelle tømrer i tagarbejde. Kontakt os og få en snak med vores faglige medarbejder og høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper desuden med isolering, heriblandt papirisolering. De energimæssige forhold er vigtige, når du foretager ændringer på din ejendom. Her kan vores energivejleder være en særdeles nyttig partner - læs mere her.

Vi er Nibra Mester.