Vi er eksperter i isolering af hus

Det kan betale sig med den rigtige isolering. På den måde falder din varmeregning, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.

Vores isoleringskoncept er baseret på miljøvenligt isoleringsmateriale, der primært består af genbrugspapir, og dermed helt igennem miljøvenligt.

Konceptet kaldes papirisolering og er det eneste i Danmark med miljøgodkendelse og 100% fri for borsalte.

Skal du bygge nyt, bygge om eller bygge til, renovere eller modernisere, sørger vi for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

Vi er autoriseret isolatør for:

Papirisolering Danmark

Vi giver professionel vejledning til husejere om energirenovering - læs mere her.

God isolering kan spare dig mange penge

Med den rette isolering kan du spare rigtig mange penge på din varmeregning om året. Det betyder reelt, at du kan få arbejde udført der tjener sig ind igen på sigt. Vi er eksperter i blandt andet papirisolering, der både er en god økonomisk løsning og miljøvenlig.

Derfor er det en form for isolering, vi meget ofte anbefaler til vores kunder. Lader du os klare arbejdet, så er du sikret et resultat der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer.

Vi er den helt rette samarbejdspartner at kontakte, hvis du skal have foretaget isolering i din bygning eller bolig.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder

Uanset om du ønsker papirisolering eller en anden type isolering, så er vi parat med professionel rådgivning. Vi er eksperter indenfor tømrer arbejde og kan yde en ekspertrådgivning der sikrer at du kender dine mange muligheder, ulemper og fordele, så du kan tage dine beslutninger på det helt rette grundlag.

Med utallige projekter bag os, blandt andet i Grenå og Ebeltoft, varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes glæde og tilfredshed.

Vi ser frem til at høre fra dig, og levere et stykke isoleringsarbejde i Ebeltoft og Grenaa, som vi kan være stolte af.

Kontakt byggefirma Lindgaard Nielsen ApS i dag på tlf. 46 35 30 32 eller mail: info@lindgaard-nielsen.dk.